Suntem Mihaela si Gabriela si cream cu drag si pasiune, accesorii unicat, lucrate exclusiv manual…
Bine ati venit!

luni, 17 iunie 2013

O tinuta completa si cocheta de pe breslo.ro!

        Ce stim despre Breslo? Stim ca este un magazin online, unde oamenii talentati isi pot expune si comercializa cu usurinta produsele handmade, lucrate cu pricepere si migala, pe o platforma prietenoasa si usor de utilizat. Stim ca putem gasi margelute, materiale, nasturasi si tot felul de alte lucrusoare dragute, dar si obiecte vintage sau de decor sau ca ne putem plimba prin acest magazin oricand vrem, indiferent de ora, anotimp sau zi si putem pune in cos ce produse dorim, chiar daca ne gandim si razgandim de cateva ori :) . Pe www.breslo.ro cine ne grabeste?!
        Vom gasi sute de produse unicat, sau in serie limitata, care au fost plamadite cu drag si pasiune...... si atunci ce ne facem, cum alegem? O varianta este sa sortam produsele in functie de culoare, de material, sau dupa alte criterii care ne trec prin minte sau putem alege din categoriile facute sa ne faca viata mai usoara: "bijuterii", "casa", "ceramica si olarit", "nunta", "imbracaminte".... pe restul va las sa le descoperiti singuri.
Tot de aici am ales si eu niste produse tare dragute pentru a alcatui o tinuta completa, cu accente calde de lavanda, o tinuta cocheta, pentru o seara romantica la un restaurant sau poate pentru un eveniment mai important, cum ar fi o cununie civila ;).
        In colaj admiram:

1. Colier- guleras Mylu Accesorii http://www.breslo.ro/Product/Colier-Nr-79_912463
2. Inel http://www.breslo.ro/Product/orpheus-harp_633521
3. Cercei http://www.breslo.ro/Product/Frunze-mov_591880
4. Ladita http://www.breslo.ro/Product/Ladita-vintage--French-Made_707953
5. Sandale http://www.breslo.ro/Product/Sandale-din-piele_597786
6. Rochie http://www.breslo.ro/Product/Rochita-de-catifea-colectie-de-Revelion_926826
7. Clutch http://www.breslo.ro/Product/Colectia----PLICURI-DANTELATE_884762



O zi gigea sa aveti! Enjoy! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu